Nee, het is geen spelfout. Hier staat fier. Het andere woord voor trots. Waar ben jij trots op? Ben jij trots op jezelf?
Op de dag dat ik dit schrijf is het zondag 11 oktober, is het wereldwijd Coming Out Day. Vandaar dat op diverse plekken dit weekend de regenboogvlag uithangt. In Nederland vieren we dat we mogen zijn wie we zijn. Gender en seksuele voorkeur zijn niet bepalend. Er is geen goed en er is geen fout. Het gaat om neutraliteit, liefde, compassie. Zodat de ander zichzelf gezien, gehoord en geliefd voelt. Dat jij je geliefd voelt. Om te kunnen en mogen ontwikkelen als mens, als persoon. Of je er een specifieke naam aan wilt geven of niet… Het gaat om wie jij bent, dat jij er mag zijn. Dat er ruimte voor je is. Dat jij je eigen weg mag gaan van liefde in dit leven. Wees fier op wie jij bent. Vier dat je fier bent, vandaag en alle andere dagen van het jaar.

Categorieën: ABC

0 reacties

Geef een reactie

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *