Wil je een privéles? Of heb je een specifieke vraag en/of klacht waar je aan wilt werken die verband heeft met yoga/meditatie? Neem dan contact op voor het maken van een afspraak.

Ben je op zoek naar een yogadocent/-instructeur voor je yogastudio of sportschool in de omgeving Amersfoort – Harderwijk – Lelystad dan kan je contact leggen om samen te overleggen wat we voor elkaar kunnen betekenen.

Ook voor een yogales aan een groep (familie/vrienden/collega’s etc.) mag je contact opnemen om een afspraak in te plannen. Wat denk je van een groep ‘yoga voor mannen’ of ‘yoga voor ouderen’?
Een workshop voor je bedrijf als teamuitje is zeker een aanrader! Dit is dan éénmalig. Maar denk je erover je medewerkers regelmatig te inspireren door yoga en/of meditatie dan is dit zeker mogelijk. Kijk dan voor meer info op Yoga op je werk – Ayoga. Neem contact op om dit door te spreken.

Naast de yogadocentenopleiding ben ik ook opgeleid in Healing en Reiki.
Dit is toepasbaar bij iedereen, zeker bij het volgende:
je zit niet lekker in je vel
je hebt de idee dat de energie niet goed stroomt
je ervaart spanningsklachten
je wilt dieper ontspannen
Uiteraard kan je een afspraak maken voor een behandeling, neem contact op dan spreken we de mogelijkheden door en plannen we de afspraak in.
Reiki kan je het beste ervaren door het zelf mee te maken.