Ben jij benieuwd naar yoga maar je weet niet goed waar te beginnen? Je wilt -al een tijdje- starten met yoga, je hebt weinig of geen ervaring, en je wilt weten of dit iets voor je is?

De beginnerscursus is speciaal voor iedereen die wil starten met yoga of de basis weer wil opfrissen. De meest voorkomende houdingen worden stap voor stap uitgelegd.
Naast de houdingen is er ook aandacht voor mindfulness, ademhalingsoefeningen en meditatie.

In 8 wekelijkse lessen maak je kennis met enkele vormen van yoga, zoals hatha en yin. Je krijgt in het kort informatie over het 8-voudige pad van Patanjali en de yogafilosofie.
Door de maximale grootte van de groep van 8 personen is er voldoende aandacht per deelnemer. Na de les van 75 minuten praten we na en is er ruimte voor vragen.

De cursus wordt gegeven door Adriaan van Ek. In januari 2014 stapte hij zelf voor het eerst op een yogamat in een yogastudio. Het begin van het ontdekken en ervaren van yoga en meditatie in zijn leven.
Na een 4-jarige opleiding en diverse cursussen en bijscholingen deelt Adriaan graag zijn kennis en ervaring op het gebied van yoga. Gebaseerd op een complete levensfilosofie, fysiek, mentaal en emotioneel.

Ervaar meer rust en balans op de yogamat én in het dagelijks leven.

Na deze beginnerscursus heb je een basis gelegd voor het volgen van verdere yogalessen en weet je uit eigen ervaring de uitwerking van yoga.


Deze serie is in september/oktober 2022 gegeven en wordt op dit moment niet gegeven, mocht je geïnteresseerd zijn in een beginnerscursus dan kan je mailen hierover.