Restorative Yoga is een vorm van yoga zonder inspanning. De focus ligt op het ontspannen. Er wordt gebruik gemaakt van dekens en kussens om het lichaam te ondersteunen, te laten rusten. De houdingen worden langer aangehouden, wel 15 tot 20 minuten, om zo werkelijk tot rust te komen.
Restorative Yoga werkt positief bij stress gerelateerde klachten. De hele les is een rustmoment en gaat om zorgzame aandacht voor jezelf.

RESTORATIVE YOGA XXL
Regelmatig is de Restorative Yoga XXL in Praktijk Purusha, Gildenveld 20 in Zeewolde.
Tijdens deze extra lange (2,5 uur) verstillende les, word je begeleid in de oefeningen uit de Restorative Yoga (herstellende yoga). Dit is een zachte vorm van yoga, waarbij de focus ligt op vertragen, tot rust komen, ontspannen. In de liggende en zittende houdingen wordt het lichaam optimaal ondersteund door kussens en dekens, hierdoor wordt je uitgenodigd om los te laten en diep te ontspannen. Dit geeft ruimte in rug, schouders, bekken en heupen. De ondersteunende houdingen helpen je om je lichaam beter te voelen. De houdingen worden langer aangehouden, zo’n 15-20 minuten, zodat je voldoende tijd hebt om van de ‘doe-modus’ over te schakelen naar de ‘zijn-modus’. De zachte houdingen en de aandacht voor je adem, helpen je om diep te ontspannen. En vanuit die ontspanning, voel je je weer opgeladen aan het einde van deze les. De extra lengte van deze les is enorm behulpzaam om het ontspannen te verdiepen en alle tijd en ruimte te hebben om echt los te laten.

Op de volgende datum is er een Restorative Yoga XXL in Zeewolde:
Vrijdagavond 24 maart 19.00 – 21.30 uur (VOL)
Zondagochtend 16 april 9.30 – 12.00 uur

Kosten voor deze les: € 35,00

Aanmelden via mail: adriaanvanek@gmail.com of via WhatsApp: 0634286528
Aanmelden kan ook via de website van Praktijk Purusha.