Beweeg jij voldoende? Bewegen heeft veel aandacht in onze maatschappij. Wandelen, fietsen, hardlopen, sporten. Het is allemaal goed voor je. Bij yoga bewegen we ook. Er zijn heel veel houdingen, die een asana genoemd worden, om het lichaam naar alle kanten toe te bewegen. Zo kan je na een tijdje ervaren dat je leniger bent geworden. Dat je lichaam soepeler aanvoelt. Al is dit niet het doel van yoga… Tijdens een asana verken je het lichaam; waar is jouw eigen grens, hoever kan jij gaan in de houding? Dat is bij ieder weer anders. Door je eigen grens te ontdekken, en te accepteren, leer je het eigen lichaam kennen. Leer je jezelf kennen. En wat je oefent op de yogamat, pas je toe in het dagelijks leven. Wil jij dat ook?
Als je in beweging wilt komen, moet je een stap durven zetten. Kom dan naar een yogales. Bij Ayoga volg je 3 proeflessen voor € 20,00. Ervaar zelf wat yoga met je doet. Je bent welkom!

Categorieën: ABC

0 reacties

Geef een reactie

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *