Wekelijkse lessen:
maandagavond in de Singelzaal van de Johanneskerk, Westsingel 30 in Amersfoort.

Voor, tijdens en na de les houden we ons aan de afstand van 1,5 meter. 
Bij het binnenkomen en weer verlaten van de ruimte dragen we een mondkapje.

Op maandagavond is de eerste les van 18.30 – 19.30 uur.
De tweede les is van 19.45 – 21.00 uur.

Het betreft 2 verschillende lessen, meer informatie hierover vindt je onder het kopje Hatha Yoga.
Om je aan te melden voor een (proef)les mail je naar: adriaanvanek@gmail.com. 

Het is fijn in de lessen van Adriaan dat alles wat hij doet en verteld echt is.
Het is geen kunstje wat aangeleerd wordt, het is doorleeft.

Op donderdagmiddag geef ik les voor SRO Amersfoort aan een groep senioren in het Soesterkwartier. Bij interesse kijk op: https://sro.nl/buurtsportcoach/activiteit/topfit-yoga/

Voor Stichting het VlinderHuys in Amersfoort is er een Huysactiviteit  welke ik maandelijks geef: op de 2de zondag van de maand ’s morgens ‘Meditatie in beweging’. Een meditatief uur waarin we met aandacht het lichaam bewegen. Een moment van verstilling en bewustwording op de zondagochtend. Ook als je weinig of geen ervaring hebt op de yogamat ben je van harte welkom! Aanvang 10.30 uur. Voor meer informatie: www.hetvlinderhuys.nl/zondagochtend/meditatie-in-beweging.

Bij Sportcentrum Iedema in Harderwijk verzorg ik één keer in de maand op zondagochtend een yogales. Wil je hier een keer meedoen dan neem je contact op met het sportcentrum, www.sportcentrumiedema.nl.

Wil je een privéles? Of heb je een specifieke vraag en/of klacht waar je aan wilt werken die verband heeft met yoga/meditatie? Neem dan contact op voor het maken van een afspraak.

Ben je op zoek naar een yogadocent/-instructeur voor je yogastudio of sportschool in de omgeving Amersfoort – Harderwijk – Lelystad dan kan je contact leggen om samen te overleggen wat we voor elkaar kunnen betekenen.

Ook voor een yogales aan een groep (familie/vrienden/collega’s etc.) mag je contact opnemen om een afspraak in te plannen. Wat denk je van een groep ‘yoga voor mannen’ of ‘yoga voor ouderen’?
Onlangs heb ik een groep doven, met hulp van een gebarentolk, een workshop yoga gegeven. Overleg wat de mogelijkheden zijn!