Wekelijkse lessen:
maandagavond van 18.45 tot 20.00 uur en van 20.30 tot 21.45 uur:
het VlinderHuys, Barchman Wuytierslaan 51 in Amersfoort.

De maandagen 9 en 16 november worden de yogalessen niet gegeven. Naar aanleiding van de verscherpte maatregelen, aangekondigd in de persconferentie van dinsdag 3 november, is het niet toegestaan yogalessen in groepsverband te geven. Het bestuur van de Vereniging Yogadocenten Nederland heeft hierover contact gehad met de Rijksoverheid. Uiteraard hopen we dat er vanaf maandag 23 november weer in groepsverband yoga gegeven mag worden.

Voor, tijdens en na de les houden we ons aan de afstand van 1,5 meter. 
Om je aan te melden voor een (proef)les mail je naar: adriaanvanek@gmail.com. 

Vrijdagavond 27 november is er een extra yogales in het VlinderHuys van 19.30 – 21.00 uur.
Meldt je van te voren aan via mail. We blijven met elkaar op afstand van 1,5 meter, om elkaar de ruimte te geven en te gunnen.
Een avond met fysiek uitdagende houdingen en zachte, ontspannende houdingen.
In dit jaar dat alles anders gaat, dat veel dingen veranderen en verwarrend kunnen zijn, is het van belang dicht bij jezelf te zijn en te blijven. Yoga kan je daarbij helpen. Yoga helpt je om jezelf te voelen, te ervaren en bij jezelf te blijven.
Bijdrage voor de les is € 15,00.
Begin je weekend met een ontspannen gevoel!


Het is fijn in de lessen van Adriaan dat alles wat hij doet en verteld echt is. Het is geen kunstje wat aangeleerd wordt, het is doorleeft.

Op donderdagmiddag geef ik les voor SRO Amersfoort aan een groep senioren in het Soesterkwartier. Bij interesse kijk op: https://sro.nl/buurtsportcoach/activiteit/topfit-yoga/

Voor Stichting het VlinderHuys, Barchman Wuytierslaan 51 in Amersfoort is er een Huysactiviteit welke ik maandelijks geef:
Op de 2de zondag van de maand ’s morgens in het VlinderHuys ‘Meditatie in beweging’.
Een meditatief uur waarin we met aandacht het lichaam bewegen. Een moment van verstilling en bewustwording op de zondagochtend. Ook als je weinig of geen ervaring hebt op de yogamat ben je van harte welkom! Aanvang 10.30 uur.
Voor meer informatie: www.hetvlinderhuys.nl/zondagochtend/meditatie-in-beweging

Wil je een privéles? Of heb je een specifieke vraag en/of klacht waar je aan wilt werken die verband heeft met yoga/meditatie? Neem dan contact op voor het maken van een afspraak.

Ook voor een yogales aan een groep (familie/vrienden/collega’s etc.) mag je contact opnemen om een afspraak in te plannen. Wat denk je van een groep ‘yoga voor mannen’ of ‘yoga voor ouderen’?
Onlangs heb ik een groep doven, met hulp van een gebarentolk, een workshop yoga gegeven. Overleg wat de mogelijkheden zijn!