Lestijden:

maandagavond van 19.30 tot 20.45 uur in:
Wijkhuis de Driehoek, Woestijgerweg 3 in Amersfoort.

dinsdagavond van 19.00 tot 20.15 uur bij:
&Joy op Balansboerderij Het Derde Erf, Birkstraat 125
(aan de rand van Amersfoort richting Soest).

woensdagochtend van 9.30 tot 10.45 uur in:
het VlinderHuys, Barchman Wuytierslaan 51 in Amersfoort.

In september en in november start een groep ‘Afscheid & Yoga‘.
De lessen op woensdagavond starten op 4 september. De les is van 19.30 tot 20.30 uur in het gebouw van UVV aan de Frieswijkstraat (naast de Bibliotheek) in Nijkerk.
Op zaterdagochtend starten de lessen op 9 november. De les is van 10.30 tot 11.30 uur in een zaal van de Vredeskerk aan het Van Reenenpark in Nijkerk.

Op woensdag 13 november en 27 november is er een introductie yogales ‘Afscheid & Yoga’ in Hoevelaken. Tijd: 19.30-20.45 uur. Aanmelden via Bibliotheek Nijkerk.

Er zijn twee Huysactiviteiten in het VlinderHuys, Barchman Wuytierslaan 51 te Amersfoort welke ik maandelijks begeleid:

Op de 2de zondag van de maand ’s morgens in het VlinderHuys ‘Meditatie in beweging’.
Een meditatief uur waarin we met aandacht het lichaam bewegen. Ook als je weinig of geen ervaring hebt op de yogamat ben je van harte welkom! Een mooi moment van verstilling en bewustwording op de zondagochtend. Aanvang 10.30 uur.
Voor meer informatie: www.hetvlinderhuys.nl/zondagochtend/meditatie-in-beweging

Op de 3de zondag van de maand ’s avonds in het VlinderHuys ‘Samen mediteren, samen Zijn’.
Een uur dat we samen mediteren, om zo elkaar te versterken en te inspireren. Ook als je weinig of geen ervaring hebt ben je van harte welkom! Aanvang 19.30 uur. Voor meer informatie: www.hetvlinderhuys.nl/zondagavond/samen mediteren samen zijn


Wil je een privéles? Of heb je een specifieke vraag en/of klacht waar je aan wilt werken die verband heeft met yoga/meditatie? Neem dan contact op voor het maken van een afspraak.

Ook voor een yogales aan een groep (familie/vrienden/collega’s etc.) mag je contact opnemen om een afspraak in te plannen.